Tutoriale - Binance Albania - Binance Shqipëria

Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në Binance
Tutoriale

Si të hapni një llogari dhe të depozitoni në Binance

Është shumë e thjeshtë për të hapur një llogari tregtare në Binance, gjithçka që ju nevojitet është një adresë emaili ose numër telefoni ose një llogari Google/Apple. Pas hapjes së një llogarie të suksesshme, mund të depozitoni kripto nga portofoli juaj personal i kriptove në Binance ose të blini kripto direkt në Binance.