Жешка вест

Како да се регистрирате и потврдите сметката во Binance
Упатства

Ајде да започнеме со некои брзи и лесни чекори за да регистрирате сметка на Binance на апликацијата Binance или веб-страницата на Binance. Потоа пополнете ја потврдата на идентитетот на вашата сметка на Binance за да ги отклучите ограничувањата за депозит и повлекување на фиат. Овој процес обично трае неколку минути за да се заврши.

Последни вести

Колку начини да тргувате со крипто на Binance? Која е разликата
Блог

Колку начини да тргувате со крипто на Binance? Која е разликата

Купувањето на вашиот прв биткоин може да изгледа како напорна задача, но не треба да се грижите; тоа е едноставно, сигурно и брзо. Но, пред да го извршите првото купување, треба да изберете платформа. Идеално, треба да биде лесен за користење и да доаѓа со низа опции за плаќање, средства и финансиски производи. Треба да има добра репутација, солидно безбедносно досие и некои други тука и таму. Претходно пишувавме за тоа како да изберете размена на која можете да и верувате, и мора да се прочита ако сакате да избегнете грешки при изборот на вашата прва (или следната) крипто размена. Постојат различни начини за купување или тргување со биткоин и други криптови, секој со свои предности и недостатоци. Некои од најпопуларните се традиционалните централизирани централи (CEX), P2P платформи, биткоин банкомати и децентрализирани централи (DEX). Во оваа статија, ќе се фокусираме на првите две.